top of page

Consiliere

pentru tine si famila ta

Dupa toate cursurile la care am participat si toate cartile pe care le-am citit, cred cu tarie ca discutiile individuale au darul de a improspata memoria, de a repune lucrurile in perspectiva, de a gasi rezolvarile care se muleaza cel mai bine pe ceea ce se intampla concret in fiecare familie in parte.

Daca simtiti nevoia de indrumare, va pot fi alaturi ajutandu-va sa gasiti abordarea sanatoasa pentru situatii din viata de zi cu zi cum sunt: mersul la olita, constipatia psihogena, acomodarea la gradinita, crizele de furie, gestionarea fricilor, sau probleme legate de alimentatie. 

In momente sau etape dificile din viata familiei si parintii si copiii au mare nevoie de sustinere! Daca treceti printr-o perioada grea: divort, boala copilasului sau a unui parinte, decesul unui membru al familiei,  sau ai un copilas neurodivers (atipic) va sustin cu drag nu doar cu informatii teoretice, ci si cu sfaturi practice din experienta mea de peste 10 ani in sustinerea altor familii care au trecut prin situati similare. 

Consiliere fata in fata la cabinet:

 

indiferent daca ai mai citit sau nu despre educatia copiilor, unele lucruri tot te iau pe nepregatite! Situatiile pe care le intalnesti in drumul intortocheat al cresterii copilului pot duce la dificultati si mai mari in viitor. Te voi ajuta sa gasesti calea cea mai buna de a trece cu bine de aceste provocari, astfel incat in urma lor sa deveniti mai puternici. Ne putem programa o intalnire oricand intre orele 09:00 – 18:00, pentru o discutie de o 50 de minute. Taxa pentru ședințele de consiliere este de 350 de lei.

Consiliere acasa la voi sau observare la gradinita:

ma ajuta sa inteleg mai bine contextul situatiei, sa observ comportamentele care pot genera problemele de care va loviti si va ajuta sa scapati de stresul gasirii unei persoane care sa stea cu copiii cat lipsiti. 

Ne putem vedea oriunde in Cluj-Napoca, Baciu, Floresti sau Apahida, pentru o discutie de o ora de minute. Taxa pentru ședințele de consiliere/observare acasa sau la gardinita/scoala este de 450 de lei.

Consiliere online:

de mare ajutor in cazul in care programul sau distanta ne impiedica sa ne intalnim in persoana. Ne putem vedea oricand intre orele 09:00 – 19:00, pentru o discutie de 50 de minute. Taxa pentru ședințele de consiliere online este de 350 de lei.

Putem programa sedinta de consiliere la distanta in tremen de 48-72 de ore de la confirmarea platii.

Consiliere prioritară:

pentru că unele probleme nu suferă amânare și au nevoie de soluții rapide, putem programa una sau mai multe ședințe de consiliere în regim prioritar. Ne putem vedea online oricand intre orele 09:00 – 19:00, pentru o discutie de 50 de minute si un tarif de 450 lei.

Putem programa sedinta de consiliere la distanta in tremen de 48-72 de ore de la confirmarea platii.

bottom of page