top of page

joi, 16 sept.

|

Curs Online

Cercul Sigurantei

Vino sa inveti despre cum se creeaza si se intretine un atașament securizant sanatos si despre cum sa lucrezi cu tine pentru a fi pentru copilul tau parintele pe care chiar tu ai fi vrut sa-l ai!

Registration is Closed
See other events
Cercul Sigurantei
Cercul Sigurantei

Time & Location

16 sept. 2021, 18:00 – 04 nov. 2021, 20:00

Curs Online

About the Event

Nu-i nevoie sa fii vreun specialist ca sa-ti fie limpede ca parintele este centrul universului pentru cel mic. La Cercul Sigurantei, ai sa intelegi resorturile psihologice care ii fac pe copii sa graviteze in jurul nostru, pe un traseu complet, care merge de la nevoia de explorare independenta la cea de sprijin afectiv neconditionat. Vino sa inveti despre cum se creeaza si se intretine un atasament securizant sanatos si despre cum sa lucrezi cu tine pentru a fi pentru copilul tau parintele pe care chiar tu ai fi vrut sa-l ai!

Vom discuta despre independenta: cand sunt lasati in ritmul lor, copiii isi castiga independenta. Pas cu pas. De la privirea aruncata de nou-nascut spre cealalta parte a incaperii la imbracatul de unul singur al puiului trecut bine de 1 an. E un lung sir de batalii pe care trebuie sa le poarte prin forte proprii, dar bazandu-se pe tine ca le tii spatele ori de cate ori au nevoie de ajutor. E greu si delicat sa gasesti echilibrul intre instinctul tau de parinte protector si nevoia lor ancestrala de a-si testa fortele si de a-si gasi increderea in sine.

Si vom povesti despre nevoia de afectiune: cand ii sperie viata, copiii cauta protectia in bratele si inima parintilor. Uneori, in cele mai solicitante moduri – cu plans indelungat, cu indecizii obositoare, cu decibeli care rascolesc cele mai neiubitoare porniri. E nevoie de un adevarat exercitiu de vointa sa raspunzi cu dragoste acestui asurzitor strigat de ajutor, sa-l intelegi in profunzime si sa-i satisfaci nevoia de siguranta.

Ceea ce e cu adevarat uimitor e ca la Cercul Sigurantei gasesti ce anume din inertia educatiei pe care ai primit-o in copilarie te face sa depui eforturi uriase ca sa-ti lasi copilul sa-si traiasca experientele sau sa ii raspunzi cu dragoste atunci cand pare pus pe razmerite. E un curs care intai deformeaza comportamentele pe care le crezi instinctive, iar apoi formeaza altele, informate. E singura cale prin care poti deveni modelul de om armonios pe care vrei sa il urmeze copilul tau!

Durata cursului este de 2 ore / sedinta si vor fi 7 sedinte saptamanale. Investitia este de 850 lei / persoana, iar daca alegeti sa veniti insotiti, partenerul de viata are 10% reducere.

Inscrie-te acum online:

https://forms.gle/kFbzd1uTpdKqzWgX7

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IN URMA INSCRIERII VEI PRIMI UN E-MAIL DE CONFIRMARE, CU DETALIILE LEGATE DE LOCATIE, PROGRAMUL CURSULUI SI PLATA AVANSULUI IN URMA CAREIA LOCUL SE CONSIDERA REZERVAT. IN CAZUL IN CARE NU PRIMESTI ACEST E-MAIL (NICI IN SPAM), SCRIE-MI TE ROG UN MESAJ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eu te astept cu drag la acest curs, sa gasim impreuna calea prin care poti deveni modelul de om armonios pe care vrei sa il urmeze copilul tau!

Share This Event

bottom of page