top of page

lun., 25 mai

|

Workshop Online

Crizele de furie - prin ochii copilului tău

Cand, cum și de ce sa spui NU, astfel incat copilul tau sa te asculte și sa eviti o criza de furie? Cum gestionezi crizele de furie astfel incat sa treceti cat mai repede peste aceasta etapa?

Registration is Closed
See other events
Crizele de furie - prin ochii copilului tău
Crizele de furie - prin ochii copilului tău

Time & Location

25 mai 2020, 18:00 – 28 mai 2020, 18:00

Workshop Online

About the Event

De parca a fi parinte nu implica destule provocari, a venit si o pandemie ca sa puna la incercare rabdarea si intelegerea parintilor de pretutindeni. Stim cum e sa iti iubesti puiul pana la luna si sa il scalzi in pupicuri si imbratisari, pentru ca in minutul urmator sa asisti neputicincios si debusolat la o tavaleala in toata regula, cu urlete din toti rarunchii si lacrimi de crocodil.   

Nu a fost niciodata usor insa in aceasta perioada, cand este posibil sa fi observat ca aceste crize de furie sunt mai dese sau mai intense, tantrumurile pot afecta la randul lor echilibrul familiei, adaugandu-se oboselii si stresului deja instalate.  

Izabela Manta si Alexandra Dana Ilies va invita la un workshop in doua parti (25 si 28 mai, ora 18:00, ONLINE - platforma Zoom) in urma caruia veti schimba eticheta furiei si veti descoperi de ce aceasta poate fi transformata intr-un motor al dezvoltarii pentru copii, dar si pentru noi, parintii.   

La finalul workshop-ului speram sa va convingem ca gestionarea crizelor de furie in mod constructiv este o resursa relationala cu beneficii incredibile pe termen lung, care tin de dezvoltarea sanatoasa emotionala si sociala a copiilor de astazi, adultii de maine.   

Asadar, daca v-ati intrebat vreodata:  

De ce fac copiii crize de furie? 

Cate tipuri de crize de furie exista? 

Cum si in ce masura crizele de furie pot fi prevenite? 

Ce este de facut atunci cand copiii refuza ceea ce le propunem si nu coopereaza? 

De ce simtim ca ne explodeaza capul cand copiii urla si se razvratesc?  

De ce ne este rusine cu ei in acele momente? 

Care este modalitatea prin care punem capat crizelor de furie pe termen lung si scurt? 

Este ceva ce fac acum si mi-ar putea strica relatia cu copilul atat de tare incat sa nu ma mai descurc atunci cand va fi adolescent?  

Atunci Izabela si Alexandra sunt partenerii perfecti de discutie.   

Taxa de participare/workshop este de 250 ron. Maximum 10 participanti.

Sursa foto Jordan Whitt / Unsplash

Share This Event

bottom of page