top of page

mar., 25 feb.

|

Cluj Napoca

Cum ne pregatim pentru cresa sau gradi?

Cum sa faci sa te asiguri ca inceputul cresei sau gradinitei va fi o experienta frumoasa pentru puiutul tau si pentru tine

Registration is Closed
See other events
Cum ne pregatim pentru cresa sau gradi?
Cum ne pregatim pentru cresa sau gradi?

Time & Location

25 feb. 2020, 17:30 – 20:30

Cluj Napoca, Tembo, Str. Ion Mester nr. 10

About the Event

In prima voastra zi de gradinita e foarte probabil ca tu si puiul tau sa plangeti, fiecare de o alta parte a usii. Ce-i de facut ca sa n-o tineti tot asa pana in prima zi de scoala?  

Va astept la atelierul practic dedicat acestei teme unde vom vorbi despre:  

– Cum il pregatim pe cel mic pentru schimbarile care vin odata cu reintoarcerea parintilor la serviciu – ce ii povestim despre si cum il obisnuim cu absenta, cum exersam revenirea la intervale tot mai mari de timp, ce repere de timp legate de durata absentei stabilim cu cel mic astfel incat sa le poata înțelege. 

– Adevarul stiintific despre cum se face adaptarea si transferul de atasament. – Care sunt cele mai potrivite metode de despartire zilnica.

– Ce schimbari de comportament pot interveni din partea micutului. 

– Cum ne pregatim noi, ca adulti, pentru aceasta noua etapa din viata familiei, pentru a fi de nadejde si la munca, dar si acasa.  

Nu-i suficient sa alegi cresa sau gradinita ideala pentru tine – trebuie sa-ti ajuti puiul sa o simta ca pe o a doua casa! Haide sa afli cum poti face asta!  

Privind acest nou inceput din toate punctele de vedere, al copilului, al parintelui si al educatorului, si avand experienta practica de 4 ani a sustinerii procesului de adaptare a copiilor in gradi, te voi ajuta sa incepeti cresa sau gradinita cu asteptari realiste si cu strategii care sa faciliteze acomodarea puiutului tau in loc sa o ingreuneze!   

Costul workshopului este de 190 de lei, iar numarul de locuri este limitat, si in mod obisnuit se aglomereaza repede!

Share This Event

bottom of page