top of page

mar., 07 iul.

|

Workshop Online

Limitele - dincolo de „NU vreau” și „NU fac”

Datorita numeroaselor solicitari din partea parintilor, am decis sa organizam un nou workshop despre limite si echilibrul dintre fermitate si blandete

Registration is Closed
See other events
Limitele - dincolo de „NU vreau” și „NU fac”
Limitele - dincolo de „NU vreau” și „NU fac”

Time & Location

07 iul. 2020, 18:00 – 08 iul. 2020, 18:00

Workshop Online

About the Event

Deja e tarziu, ziua a fost lunga si obositoare, l-ai rugat sa adune jucariile si ele sunt neatinse. In loc de pijamale, de spalatul dintilor si de copii care apoi dorm ca in filme, ai parte de o cursa nebuna cu tipete, refuzuri si bucati de lego infipte in talpa.

Vrei sa pleci cu copilul din parc si negocierea dureaza la infinit. Tu ii spui, tu auzi, ai incercat sa fii bland, sa ii explici si acum parca a devenit un tiran care se tavaleste in groapa cu nisip.

Ai incercat sa-ti cresti copilul cu blandete, iar acum ca a crescut iti  porunceste, iti vorbeste urat si are crize de furie mai ceva ca la doi ani.  Sau pur si simplu, draga parinte, nu stii cum sa te faci ascultat, sa nu mai fie nevoie sa repeti de o mie de ori aceleasi rugaminti si sa ajungi sa tipi ca sa te faci auzit. Ai impresia ca ai ajuns si tu parintele caruia copilul i se urca in cap si nu stii cum sa iesi din vartejul de „nu vreau” si „ nu e corect” care te epuizeaza zi de zi.

Stim, cu totii am fost in aceste situatii si tuturor ne-a fost greu la un moment dat sa facem distinctia intre autonomie si libertinism, intre limite ferme impuse cu blandete si pedepse, intre iubire neconditionata si acceptare neconditionata a comportamentelor.

Tocmai de aceea, Izabela Manta te invita la un nou workshop, ca sa discutati deschis in cadrul celor 2 întalniri online:

* Despre prejudecati, mituri si adevaruri legate de educatia actuala

* Despre ce e de facut atunci cand urla „Nu vreau/Nu fac” sau „Nu e corect”

* Despre controversatul „Nu-i voie!”

* De ce te afecteaza atunci cand iti spune „Te urasc!” sau „Esti cea mai rea mama/Esti cel mai rau tata!”

* De ce au nevoie copiii de un adult ferm care sa impuna rutine si reguli

* De ce esuam in impunerea limitelor

In plus, veti aloca timp ca sa analizati situatiile cu care te confrunti si veti gasi impreuna solutii pe termen lung.

Taxa de participare/workshop este de 250 ron. Workshop-ul se desfasoara pe parcursul a 2 zile (07.07 si 08.07), cu incepere de la ora 18.00. Maximum 10 participanti. Intalnirea va avea loc online, utilizand platforma Zoom.

Sursa foto Austin Pacheco / Unsplash

Share This Event

bottom of page