top of page

lun., 23 nov.

|

Workshop Online

Pregatirea familiei pentru un nou membru

V-ati dorit primul copil din tot sufletul, nu-i asa? Cu toate acestea, mai tineti minte cat de nepregatiti ati fost in clipa in care v-ati si intalnit pentru prima data?

Tickets Are Not on Sale
See other events
Pregatirea familiei pentru un nou membru
Pregatirea familiei pentru un nou membru

Time & Location

23 nov. 2020, 17:00

Workshop Online

About the Event

V-ati dorit primul copil din tot sufletul, nu-i asa? Cu toate acestea, mai tineti minte cat de nepregatiti ati fost in clipa in care v-ati si intalnit pentru prima data?

Daca voi, ca adulti, ati fost atat de coplesiti de emotii, cu siguranta si primul vostru copil va trece printr-un carusel emotional atunci cand in casa va intra un bebelus.

Ca o provocare in plus, marea intalnire cu noul membru al familie are loc si dupa luni bune de pandemie, cand emotiile sunt cote maxime, la fel si oboseala.

Indiferent daca bebele este inca in burtica sau a venit pe lume de putin timp, va fi util sa pregatiti noul inceput astfel incat puiul de om sa vina intr-o atmosfera plina de iubire si nu de teama si epuizare, generate de contextul global pentru care nimeni nu a fost pregatit.

Vei afla la workshop:

- la ce sa te astepti cand vine un nou membru in familie; - care sunt momentele in care se va manifesta cel mai intens gelozia si ce puteti face; - cum pregatiti copilul mai mare pentru lipsa de acasa a mamei care urmeaza sa nasca; - cum isi se poate pregati mama plecarea si sederea la spital, tinand cont de noile reguli aduse de pandemie; - cum pregatiti primul copil pentru extinderea familiei astfel incat intre frati sa existe premisele unei relatii frumoase si nu ale unei rivalitati epuizante in acesta perioada si asa dificila; - cum ar putea fi prima intalnire dintre mama si puiul mare, dar si dintre frati; - cum puteti gestiona gelozia dintre copii si cum veti consolida sentimentele pozitive dintre ei, dar si din cadrul familiei in general, in conditiile in care avem mai mult ca oricand nevoie de acestea.

Taxa de participare/workshop este de 190 ron. Va rugam sa tineti cont de faptul ca numarul de participanti este limitat si locurile se ocupa repede.

Astept cu drag sa va inscrieti accesand link-ul de mai jos si sa invatam impreuna cum puteti pune bazele unei prietenii pe viata intre frati!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgzKYkdtCjBB9UillPBN7PsoNilujb3wV-JYlXB7AaPbYCcw/viewform?fbclid=IwAR2YcTaFpRgK1cibqHc-zToaw9piWIVzK25NKicrmFPOiVYzDdCZ6ViyA3A

Pentru alte informatii va asteptam mesajele pe pagina Parenting prin Iubire, la adresa alexandra.d.ilies@gmail.com sau la numarul de telefon 0748 991 713.

Cu drag,

Izabela Manta

Credit foto Travis Grossen / Unsplash

Share This Event

bottom of page