top of page

Termeni si conditii

Utilizatorii www.educatieinechilibru.ro sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare ce guverneaza desfasurarea tuturor operatiunilor si a raporturilor dintre parti, fiind considerate prevederi minimale aplicabile ce se adauga prevederilor legislatiei in vigoare.
 
Termenii și conditiile pot fi modificate oricand prin actualizarea acestui document, aceste modifcari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii. Prin accesarea www.alexandrailies.ro utilizatorii sunt de acord sa respecte temenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia in vigoare.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.alexandrailies.ro (texte, elemente de grafica si alte date), este proprietatea www.alexandrailies.ro si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea, fara acordul scris al www.alexandrailies.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Nici una dintre informatiile prezente pe site nu poate fi copiata, reprodusa fara acordul scris al www.alexandrailies.ro.

Notificari in format electronic

Prin folosirea site-ului www.alexandrailies.ro pentru primirea de notificari in format electronic (newsletter), comentarii pe blog, participarea la cursuri/workshop-uri/consultanta, contactare etc., Utilizatorul isi da acceptul implicit pentru primirea notificarilor in format electronic de la www.alexandrailies.ro, incluzand in aceasta categorie comunicari prin e-mail si/sau anunturi pe site. Pentru a respecta libertatea de decizie a utilizatorului, acesta isi poate manifesta in scris, prin e-mail, dorinta de a nu mai primi notificari in format electronic din partea www.alexandrailies.ro.

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.alexandrailies.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Utilizator.

Toate materialele si informatiile personale trimise catre website-ul www.alexandrailies.ro, prin e-mail sau prin intermediul paginilor de Internet, vor fi considerate confidentiale si nu fac obiectul vanzarii catre terti.

www.alexandrailies.ro colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), numai cu acordul voluntar al Utilizatorului in urmatoarele scopuri: trimiterea de newslettere si/sau informari periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic; contactarea acestuia, la cererea sa; contactarea acestuia in chestiuni de Relatii cu Clientii; raspunsul la comentariile de pe blog.

Prin acceptarea acestor conditii, fiecare Utilizator si-a exprimat consimtamantul ca www.alexandrailies.ro sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Oricare Utilizator are dreptul de a obtine, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit: confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de www.alexandrailies.ro; daca este cazul, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; daca este cazul, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii.

In virtutea inregistrarii voluntare pe site-ul www.alexandrailies.ro sau a comandarii produselor, Utilizatorul/Clientul isi da consimtamantul pentru procesarea datelor cu caracter personal de catre www.alexandrailies.ro in propriul sistem informatic, atat manual cat si automat, in scopurile enuntate mai sus, in conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale.

Daca Utilizatorul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre www.alexandrailies.ro, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul si de a nu oferi date cu caracter personal.

bottom of page